Gulliverarchitecten | project32


Nieuwbouw
Woningen RijswijkBuiten
Woning Den Haag
Woning Den Haag
Woonhuis Wassenaar
Woonhuis Den Haag
Nieuwbouw
Woonhuis Den Haag
Woonhuis Den Haag
Appartementen Scheveningen
Eco restaurant Mid.Delfland
Verbouwing
Appartementen Den Haag
Appartementen Delft
Penthouse Nieuwkoop
Toko Ina Gouda
Praktijk/woning Den Haag
Verbouwing
Woonhuis Nijmegen
Woonhuis Den Haag
Appartement Den Haag
Woonhuis Delft


Verbouwing woning Den Haag


Projectgegevens


opdrachtgever:
Fam. Joost Jordaan

ontwerp en bouwbegeleiding:
Gulliver architecten

realisatie:
Begin 2013

aannemer:
Falat

Opdrachtgever Joost Jordaan over Gulliver architecten:

" In ons bovenhuis in de Zeeheldenbuurt hebben wij een dakkapel met badkamer laten bouwen in een schuin dak (zomer 2013). Gulliver Architecten heeft het ontwerp getekend en de vergunningaanvraag voor ons verzorgd. Gulliver Architecten heeft de noodzakelijke bouwkundige berekeningen bij een externe partij laten maken. Aangezien ik een groot deel van de tijd in het buitenland ben heb ik de meeste communicatie per mail en telefoon gedaan. Ik was zeer tevreden over de prettige en professionele werkwijze en snelle follow- up van Gulliver Architecten. Blijkbaar was de vergunningaanvraag zo goed en duidelijk ingediend dat de vergunning binnen drie dagen verleend werd door de gemeente Den Haag!

Na de positieve ervaringen bij het ontwerpen en de vergunning aanvraag heb ik daarna Gulliver Architecten ook gecontracteerd voor de bouwbegeleiding. Voor een fixed fee hebben zij de offerte aanvragen gecoordineerd, geadviseerd en geholpen in de aannemer selectie en tijdens de verbouwing de voortgang bewaakt en kwaliteitscontroles uitgevoerd. Alles in goede samenspraak en harmonie met zowel mijzelf als de aannemer. Onverwacht bleek er asbest in het dak te zitten dat eerst gecontroleerd en verwijderd moest worden door gespecialiseerde bedrijven. Hierdoor moest alles opnieuw gepland worden en liepen we drie weken vertraging op. Gulliver Architecten is ook daar erg ondersteunend geweest. Vanwege mijn verblijf in het buitenland heb ik Gulliver Architecten de sleutels van ons huis gegegeven. Tijdens onze afwezigheid hebben zij namens ons, in volledig vertrouwen, en naar volle tevredenheid toezicht gehouden op de verbouwing.

Ook over de bouwbegeleiding was ik zeer tevreden. Wat mij betreft erg veel "value-for-money". Gedegen, professioneel en tegelijkertijd flexibel als er door onverwachte situaties veranderingen doorgevoerd moeten worden. Gulliver Architecten was ons aangeraden door Anna's Makelaardij uit Den Haag, de makelaar die ons geholpen heeft bij de aankoop van ons appartement. Ik ben erg positief over Gulliver en beveel hen van harte aan. Indien gewenst ben ik graag bereid een en ander nader toe te lichten."

Den Haag, september 2013

Joost Jordaan
joost.jordaan@heineken.com