Gulliverarchitecten | bureau


Architectuur in harmonie met
mens en omgeving

Gulliver architecten werkt zowel aan projecten in de zakelijke sector als aan woningen voor particulieren, winkels en verbouwingen. U kunt bij ons terecht voor ontwerp, bouwaanvraag, technische uitwerking en (ver)bouwbegeleiding.

Onze ontwerpen kenmerken zich door ruimtelijkheid en licht, met vloeiende trappen, vides, doorkijkjes en zonnige materialen met een moderne, eigentijdse inslag. Gulliver ontwerpt in harmonie met mens en omgeving, waarbij duurzaamheid en energie van steeds groter belang zijn. Natuurlijke verhoudingen vormen een rode draad door het werk van het bureau en de menselijke maat is één van de belangrijke uitgangspunten. Vanzelfsprekende ruimtes, het toepassen van hoogwaardige materialen en het maximaal benutten van binnenvallend zonlicht geven een project meerwaarde voor de toekomst, zodoende een langere levensduur en duurzaamheid.


Ons bezoekadres:
Heulweg 3B
2291 BW Wateringen

Sander Luiten >>
architect


Een basis van respect
en vertrouwen

Doelgericht en op professionele wijze werkt Gulliver aan ontwerp, uitwerking en bouwbegeleiding van uw project. Het bureau heeft een krachtig netwerk op basis van respect en vertrouwen in en rond de bouwbranche en is opgericht door ir. Sander Luiten architect.


Lees meer over de werkwijze van Gulliver architecten bij zakelijke huisvesting, bouwen op een kavel en verbouwing